Kešu

Showing all 3 results

  • Od: 44 

    Kešu jádra natural jsou vynikající pro naší nervovou soustavu. Kešu oříšky můžeme konzumovat i bez jakékoliv úpravy, což je pro lidský organismus nejpřínosnější. Jsou tedy výborné při přípravě všech druhů pokrmů od výroby kešu mléka, másla, pomazánek, sladkých dezertových překvapení při slavnostních příležitostech.

  • Od: 50 

    Kešu jádra pražená obsahují hodně karotenů, který dobře působí na kůži, sliznice i oči. Mají vysoký obsah železa a vitamínu C, která je prospěšná při chudokrevnost a posilování imunity.

  • Od: 50 

    Kešu jádra pražená jsou vynikající pro naší nervovou soustavu. Kešu oříšky můžeme konzumovat i bez jakékoliv úpravy, což je pro lidský organismus nejpřínosnější. Jsou tedy výborné při přípravě všech druhů pokrmů od výroby kešu mléka, másla, pomazánek, sladkých dezertových překvapení při slavnostních příležitostech.

Kešu ořechy mají pozitivní účinky na naše tělo napříč celým organismem. I přesto, že polovinu jejich složení tvoří tuky, pomáhají při hubnutí. Zároveň brání vzniku žlučových kamenů a vědecké studie potvrdily, že jsou účinným bojovníkem proti rakovině zažívacího traktu.

Nabízíme výjimečnou kvalitu, čerstvost, výhodné ceny a velký výběr toho nejlepšího na českém trhu. Vše nakupujeme vždy nejblíže u prověřeného výrobce či pěstitele, díky tomu dohlížíme na skvělou kvalitu a výhodné ceny.

Kešu jsou olejnaté ořechy se sladkou, jemnou chutí. Jsou známé zejména svým obsahem hořčíku, jedním z nejvyšších v rostlinné říši (převyšují je jen slunečnicová semínka) – 260 mg/100 gramů. (Maso, mléko a vejce jsou na hořčík chudé, ani v jednom případě jej neobsahují více než 24 mg/100 gramů.)

Vzhledem k tomu, že jsou kešu současně velmi bohaté na vitamíny B1 a B2 (v jejich obsahu předstihují mandle i vlašské ořechy), jejich konzumace se doporučuje zvláště v případech nervozity, podrážděnosti, depresí, slabosti, abnormální únavy, při podráždění střev, bolestivé menstruaci či při angině pectoris. Kešu vynikají i svým vysokým obsahem mononenasycených mastných kyselin.

X