Kešu jádra pražená solená

70 351 

Quick Overview

Kešu jádra pražená jsou vynikající pro naší nervovou soustavu. Kešu oříšky můžeme konzumovat i bez jakékoliv úpravy, což je pro lidský organismus nejpřínosnější. Jsou tedy výborné při přípravě všech druhů pokrmů od výroby kešu mléka, másla, pomazánek, sladkých dezertových překvapení při slavnostních příležitostech.

Katalogové číslo: - Kategorie: , Štítky: , , , , , , ,
Nutriční
hodnoty
Ve 100 gramech: Energie 2432 kJ(574 kcal). Bílkoviny: 17g. Sacharidy: 30g z toho cukry 5,2g. Tuky: 48g z toho nasycené mastné kyseliny 8g.
Živiny
Kešu jádra pražená jsou velice bohatá na živiny: vitamín A, vitamín B1, vitamín B2, vitamín E, fosfor, železo, hořčík, kyselina pantotenová, nenasycené mastné kyseliny (olejová, linolová)
Doporučená dávka
Pro dospělé: Energie 2403 kJ (574 kcal). Cukry: 5g. Tuky: 47g z toho nasycené mastné kyseliny: 9,1g. Sodík: 0,016g.
Složení
Kešu, jedlá sůl, slunečnicový olej
Skladování
Kešu jádra skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti 70% v místnosti, kde nebudou vystaveny slunečním paprskům.
Země původu
Vietnam