Košík je prázdný.
Arašídy, z jejichž výlisků je vyrobena arašídová moučka, jsou zdrojem účinných antioxidačních i antibakteriálních látek. Obsahují například značné množství resveratrolu, který patří mezi silné antioxidanty. Chrání buňky, tkáně a orgány, zabraňuje jejich stárnutí a zpomaluje proces degenerace mozku při některých neurologických onemocněních jako je Alzheimerova choroba.
V poslední době je stále více oblíbená mandlová moučka, kterou lze v klidu nahradit třeba za pšeničnou mouku. S mandlovou moukou se totiž pracuje velmi podobně jako se pšeničnou, a navíc od běžné mouky nabízí našemu tělu mnoho zdravotních benefitů.
Vlašská moučka prospívá funkci srdce a rovnováze nervové soustavy a je jedním z nejbohatších zdrojů vitamínu B6, známého též jako pyridoxin, který se stará o správnou funkci mozku a tvorbu červených krvinek.