Sonnentor Pískavice řecké seno BIO 120 g

75 

Popis

Sonnentor Pískavice řecké seno BIO 120 g

Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům.

Návod k přípravě: Doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout, doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle, ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně oplachovat.

 

TIP: Výhonky zkonzumujte co nejdříve, případně lze 2-3 dny uchovat v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací ještě opláchnout teplou vodou.

Složení: Pískavice řecké seno bio (Trigonella foenum graecum)
Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí.