Nupreme Beauty Bons Collagen v tmavé čokoládě 80 g

70 

Katalogové číslo: Nbb80 Kategorie: , ,

Popis

Nupreme Beauty Bons Collagen v tmavé čokoládě 80 g

Unikátní spojení funkčního snacku a dokonalé čokolády. Beauty Bons jsou bonbony s vysokým obsahem vlákniny a peptidovou formou bílkovin Peptan®. Právě ta je považována za nejpokročilejší formu zpracování proteinů, protože významně usnadňuje jejich trávení a zvyšuje vstřebatelnost. Beauty Bons Collagen v tmavé čokoládě představují kombinaci benefitů nejpokročilejších funkčních snacků s chutí prémiových čokoládových produktů, rozplývají v ústech a přitom napomáhají držet štíhlou linii.

Vlastnosti:

nízký obsah cukru, mnohem mnohem méně než jedna kostka na celé balení
vysoký obsah bílkovin a vlákniny napomáhá držet štíhlou linii a celkovou krásu
nativní syrovátka je považována za nejkvalitnější protein vůbec
prebiotická vláknina podporuje zažívání a má imunostimulační účinek
peptidová forma bílkovin je nejpokročilejší formou zpracování proteinů a významně usnadňuje trávení a zvyšuje funkcionalitu
značkové kolagenová peptidy Peptan® jsou nejlepší volbou pro dosažení požadovaného efektu
žádná sukralóza není na sladěním použita, což předchází mnohým zdravotním rizikům
hypoalergenní a čistá potravina: žádná sója, žádný lepek, arašídy, palmový tuk ani geneticky modifikované suroviny

Složení: Hořká čokoláda 50 % (sladidlo: maltitol 19,6 %, kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek, emulgátor: řepkový lecitin, vanilkové aroma), syrovátkový bílkovinový koncentrát, oligofruktóza (vláknina), polydextróza (vláknina), Peptan® hydrolyzované kolagenové peptidy (hovězí), zvlhčovadlo: glycerin, hydrolyzované syrovátkové peptidy, strouhaný kokos, řepkový olej, zahušťovadlo: guarová guma, emulgátor: řepkový lecitin, vanilkové aroma.
Unikátní spojení funkčního snacku a dokonalé čokolády. Beauty Bons jsou bonbony s vysokým obsahem vlákniny a peptidovou formou bílkovin Peptan®. Ta je považována za nejpokročilejší formu zpracování proteinů, protože významně usnadňuje jejich trávení a zvyšuje vstřebatelnost.