GRIZLY Belgická mléčná čokoláda Arriba 500 g

219 

Katalogové číslo: Gbčm500 Kategorie: , ,

Popis

GRIZLY Belgická mléčná čokoláda Arriba 500 g

Administrativní zařazení: Čokoládové pecičky
Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota (Ekvádor), sušené odtučněné mléko, emulgátory: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
Min. %:  kakaa: 39% (33,9% kakaové máslo a 6,6% odtučněné kakao); mléka: 25,5% (5,2% mléčný tuk a 20,3% sušené odtučněné mléko); tuku: 39,1% (33,9% kakové máslo a 5,2% mléčný tuk)
Země původu: Belgie
Certifikát: Kosher
Výrobce: Callebaut
Trvanlivost: 18 měsíců od data výroby
Skladování: Skladujte v čistém a suchém prostředí v teplotách 12 – 20  °C
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)

Grizlí mléčná čokoláda je vyrobena z kakaa Nacional z oblasti povodí řeky Guayas. Příběh Arriba se datuje až do 19. století: jednoho dne narazil švýcarský výrobce čokolády cestující po řece Guayas v Ekvádoru na jedinečné druhy kakaa. Toto kakao, odrůda Nacional s jedinenčým aroma, bylo rychle pojmenováno Arriba podle oblasti povodí, kde bylo vypěstováno. Dodnes je odrůda Nacional pěstovaná v oblasti Arriba velmi vyhledávaným druhem kakaa, přičemž těží z výjimečně intenzivní kakaové chuti s komplexním aroma.

Mléčná čokoláda Arriba odhaluje intenzivní tělo praženého kakaa s hojností sladkých karamelových tónů a jemnými ovocnými podtóny. Arriba chutná výborně jako taková i v párování s jemně kyselými složkami, s jemně praženými složkami, jako je jemná káva a jemné bylinkové složky. Je vynikající na výrobu tyčinek a tabulek, přesto může být použita i v širokém rozsahu, od dochucování ganache po pěny, krémy nebo omáčky.
Mléčná čokoláda s intenzivním kakaovým tělem a praženými tóny, bohaté smetanové a sladké karamelové tóny s osvěžujícími ovocnými náznaky… Už jste na ni dostali chuť?