V košíku bohužel zatím nic není.
Edmond Fallot Dijonská hořčice s bazalkou jemná 205 g
98 Kč
Popis
Edmond Fallot Dijonská hořčice s bazalkou jemná 205 g
Vlastnosti a výhody: Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská hořčice, přidáním bazalky pak získala ještě zajímavější a originálnější příchuť. Tato mimořádně lahodná chuť koření, oceněná pro svou štiplavou, silnou a ostrou chuť, má aromatické, sladké a slané náznaky bazalky.
Použití: Hořčice má hladkou a krémovou strukturu, která funguje perfektně, když je spárována s vašimi oblíbenými salátovými nebo masovými pokrmy. Výborná je také na sendvičích.
Složení: Voda, hořčičné semínka, bílé víno 17 % (se siřičitany), ocet, bazalka 8 %, sůl, bazalková mouka, antioxidant: disiřičitan draselný, kyselina: kyselina citronová, kurkuma.
Země původu: Francie.
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Balení: Skleněná dóza.
Dijonská hořčice obohacená o bazalku má velmi výraznou chuť i aroma. Je lahodná v dipech i jen tak samotná jako příloha k oblíbeným pokrmům.