Edmond Fallot Dijonská hořčice na bílém víně 210 g

80 

Popis

Edmond Fallot Dijonská hořčice na bílém víně 210 g

Vlastnosti a výhody: Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská hořčice, v kombinaci s bílým vínem se jedná o velmi lahodnou pochoutku.

Použití: Hořčice je skvělá na krémové omáčky, nebo jen tak na talíř k masu.

Složení: Hořčičné semínka, voda, bílé víno 19 % ( se siřičitany), ocet, sůl, antioxidant: disiřičitan draselný, kyselina: kyselina citronová, koření.
Země původu: Francie.
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Balení: Skleněná dóza.

Vyšperkované spojení chutí, to je dijonská hořčice na bílém víně od Edmond Fallot. Ideální k masu, do dresingů nebo do salátů.