ECOMIL Mandlová alternativa smetany BIO 200 ml

39 

Katalogové číslo: Clmsb200 Kategorie: , ,

Popis

ECOMIL Mandlová alternativa smetany BIO 200 ml

Mandlová alternativa smetany má krásnou bílou barvu, jemnou chuť mandlí a hustou konzistenci.

Využití:

polévky – přidejte alternativu smetany do vaší oblíbené polévky, její chuť bude díky ní plná a jemnější a zároveň
omáčky – mandlová alternativa smetany může být i základem smetanových omáček
dezerty – pří výrobě zmrzliny nebo třeba italské speciality panna cotta zkuste použít místo mléčné smetanu tu mandlovou, chuť dezertů zůstane stejně výborná jako předtím
zapékání – smetana mandlová funguje při zapékání brambor nebo těstovin stejně dobře jako ta běžná mléčná
nápoje – káva nebo smoothie, obojí lze zjemnit touto smetanou
dresinky – pokud je váš dresink příliš hustý, lze ho naředit alternativou smetany

Společnost EcoMil vznikla v roce 1991. Jejím cílem bylo inovovat recept na tradiční nápoj ve Španělsku, mandlové mléko. Jedná se o přední značku v Evropě v oblasti výroby mandlových rostlinných nápojů. Při výrobě jsou používány ty nejkvalitnější španělské mandle, které jsou následně za studena lisovány, čímž se odtuční a vznikne mandlový prášek. Ten se dle potřeby smíchává s vodou.

V roce 2014 byl EcoMil registrován na VeganSociety.com a získal označení Vegan, což dokládá malá slunečnice na obalu. Všechny jejich výrobky jsou vyrobeny ze surovin ekologického zemědělství, bez chemických hnojiv, pesticidů nebo GMO. Navíc jsou všechny obaly recyklovatelné a získávaé z udržovaných a opečovávaných lesů.

Složení: Voda, MANDLE* (7 %), slunečnicový olej, agávový sirup*, stabilizátor (xantan, arabská guma), emulgátor (slunečnicový lecitin), mořská sůl, přírodní aroma. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny: Skořápkové plody

Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 5 dnů.
Specialita z mandlí je alternativou kravské a sójové smetany. Můžete ji přidat do omáček, polévek, těstovin či zeleniny, do moučníků nebo čaje. Neobsahuje laktózu, lepek, cholesterol a sóju.