Vlašské ořechy sypané skořicí v čokoládové polevě Bonnerex 500 g

174 

Skladem

Doprava

Zásilkovna 68 Kč

Kurýrem na adresu 92 Kč

Osobně na prodejně zdarma

Dopravy a platby

Máme pro vás i další balení

Kód produktu: FD05S05C

Hmotnost: 500 gramů

Kategorie: Čokoláda a dražé

Země původu: Anglie

Trvanlivost: 2 až 12 měsíců

Vychutnejte si lahodné vlašské ořechy sypané skořicí, obalené v jemné čokoládové polevě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Nabízíme výjimečnou kvalitu, čerstvost, výhodné ceny a velký výběr toho nejlepšího na českém trhu. Vše nakupujeme vždy nejblíže u prověřeného výrobce či pěstitele, díky tomu dohlížíme na skvělou kvalitu a výhodné ceny.

Vlašské ořechy, plody ořešáku, patří mezi tradiční ořechy pěstované hojně na našem území. Jsou významným zdrojem vlákniny, proteinů, vitamínů B1, B2, B3, B6, B9, provitamin A (betakaroten), malé množství vitamínu C a E, a minerálů železo, vápník, hořčík, zinek, selen, fosfor, draslík. Před konzumací je vhodné vlašské ořechy namočit na cca 8 hodin do vody, poté jsou velmi lahodné a téměř k nerozeznání od těch z nové sklizně.

Plody z vlašských ořechů jsou bohaté na tuky, především nenasycené mastné kyseliny. Ořechy jsou zdrojem rostlinných sterolů, především mononenasycených a polynenasycených mastných kyselin. Vlašské ořechy ve srovnání s jinými ořechy obsahují výrazně vyšší množství Omega 3 mastných kyselin.

Vlašské ořechy jsou součástí pečiva a dezertů. Dále se přidávají do salátů nebo müsli. Nicméně, jejich použití může být nejen kulinářské, ale také kosmetické, jsou známy obličejové masky nebo tělové peelingy používající vlašské ořechy.

Nutriční hodnoty

Ve 100 gramech: Energie: 2491kJ/599kcal. Bílkoviny: 7,2g. Sacharidy: 43,5g (z toho cukry 40,8g). Tuky: 43,4g (z toho nasycené mastné kyseliny 13,9g). Vláknina: 3,1g. Sůl: 0,3g.

Složení produktu

Vlašské ořechy (35%), čokoládová poleva Bonnerex (65%), – (cukr, rostlinný olej palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, kakao (2,4%), slunečnicový lecitin E322, skořicový pudr (0,1%).

Živiny

Vlašská jádra: Vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B5, vitamín B6, vitamín E, biotin, vápník, měď, jod, železo, mangan, hořčík, fosfor, draslík, selen.

Skladování

Vlašské ořechy sypané skořicí v čokoládové polevě skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti 65% v místnosti, kde nebudou vystaveny slunečním paprskům.

Alergeny

Vlašské ořechy sypané skořicí v čokoládové polevě Bonnerex obsahují skořápkové plody, mléko-laktózu a můžou obsahovat stopy arašídů.