Vlašská moučka

43 216 

Quick Overview

Vlašská moučka prospívá funkci srdce a rovnováze nervové soustavy a je jedním z nejbohatších zdrojů vitamínu B6, známého též jako pyridoxin, který se stará o správnou funkci mozku a tvorbu červených krvinek.

Katalogové číslo: - Kategorie: , Štítky: , , , , , , ,
Nutriční
hodnoty
Ve 100 gramech: 2954 kJ, tuky 65g z toho nasycené mastné kyseliny: 6g, sacharidy: 14g z toho cukry 1g, vláknina: 7g, bílkoviny: 15g, sůl: 0g.
Živiny
Vitamín B1, B2, B3 a B6, železo, hořčík, vápník, sodík, fosfor, draslík, měď.
Složení
Jádra vlašských ořechů Může obsahovat arašídy, skořápkové plody, sezam, oxid siřičitý a ojediněle úlomky skořápek.
Skladování
Vlašskou moučku skladujte při maximální teplotě 20°C a relativní vlhkosti 70%. Nevystavujte slunečním paprskům.
Země původu
Slovensko