Rozinky v mléčné čokoládě 200 g

106 

Skladem

Doprava

Zásilkovna 68 Kč

Kurýrem na adresu 92 Kč

Osobně na prodejně zdarma

Dopravy a platby

Kód produktu: FD02S54C

Hmotnost: 200 gramů

Kategorie: Čokoláda a dražé

Trvanlivost: 2 až 12 měsíců

Vychutnejte si lahodné rozinky obalené v jemné čokoládové polevě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Tradiční způsob výroby rozinek probíhá sušením hroznů na přímém slunci. Dnes se však využívá pro dehydrataci plodů vinné révy rovněž účinků horkého vzduchu a ve finále výroby jsou rozinky ošetřeny oxidem siřičitým, který brání oxidaci plodů a předčasné ztrátě barvy. Rozinky jsou velmi sladké díky velké koncentraci cukrů.

Rozinky jsou bohatým zdroje zdraví prospěšných látek, na minerály a stopové prvky dokonce ještě bohatším než čerstvé hrozny. Nutričně nejbohatší jsou tmavé rozinky z červených odrůd vinné révy. Rozinky obsahují vysoký podíl – až 60 % – přírodního cukru, konkrétně glukózy a fruktózy, díky čemuž vám takřka okamžitě dodají notnou dávku energie. Kromě toho v nich najdete vitamin A, C a E, poměrně hodně draslíku, ale také vápník, hořčík, zinek, fosfor, železo a bór.

 

Nutriční hodnoty

Ve 100 gramech: Energie:1899kJ/453kcal, tuky 19,4g (z toho nasycené mastné kyseliny 11,8g), sacharidy 66,7g (z toho cukry 64,2g), vláknina 2,2g, bílkoviny 1,8g, sůl 0,3g.

Složení produktu

Rozinky (35%), Mléčná čokoláda 65 % [cukr, kakaové máslo, sušené pnotučné MLÉKO, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), sušená SYROVÁTKA, MLÉČNÝ TUK, LÁKTÓZA, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma]

Živiny

Rozinky: Vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B6, vitamín C, vitamín E, antokyany, vápník, měď, fosfor, selen, zinek, železo, hořčík, draslík, sacharidy, vláknina, kyselina lynolová.

Skladování

Rozinky v mléčné čokoládě skladujte při teplotě do 20 °C a při relativní vlhkosti do 65 %. Chraňte před přímým slunečním zářením!

Alergeny

Rozinky v mléčné čokoládě obsahují mléko- laktózu a můžou obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.