Rozinky v jogurtové polevě 500 g

101 

Skladem

Kdy dostanu zboží?

Zásilkovna do 3 dnů

Kurýrem na adresu do 3 dnů

Osobně na prodejně do 3 dnů

Kód produktu: FK05S35C

Hmotnost: 500 gramů

Kategorie: Čokoláda a dražé

Země původu: Velká Británie

Trvanlivost: 2 až 12 měsíců

Vychutnejte si lahodné rozinky obalené v jemné jogurtové polevě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Tradiční způsob výroby rozinek probíhá sušením hroznů na přímém slunci. Dnes se však využívá pro dehydrataci plodů vinné révy rovněž účinků horkého vzduchu a ve finále výroby jsou rozinky ošetřeny oxidem siřičitým, který brání oxidaci plodů a předčasné ztrátě barvy. Rozinky jsou velmi sladké díky velké koncentraci cukrů.

V rozinkách byl objeven inulin, který představuje zdroj živin pro příznivou střevní bakteriální mikrofóru což představuje účinnou prevenci proti nádorovým onemocněním.

Nejnovější výsledky výzkumů naznačují, že sladké a lepkavé rozinky neškodí zubům ani dásním, ale naopak prospívají jejich zdraví. Fytochemikálie zabraňují ulpívání bakterií na povrchu zubů a následné tvorbě zubního plaku, který je rizikový pro vznik zubního kazu.

Blahodárné účinky rozinek: Udržují rovnováhu v krvi, protirakovinné, antioxidační, detoxikační, prospívají srdci a trávení.

Alergeny: Produkt obsahuje mléko- laktózu a může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.

 

Nutriční hodnoty

Ve 100 gramech: Energie:1834/438kJ/kcal, tuky 20g z toho nasycené mastné kyseliny 6,4g, sacharidy 61g z toho cukry 60g, bílkoviny 2,9g, sůl 0,4g.

Složení produktu

Poleva s jogurtovou příchutí 53 % {cukr, částečně ztužený rostlinný tuk [palmový, sójový (plně rafinovaný), řepkový], sušená SYROVÁTKA, sušený JOGURT 2 % (MLÉKO, jogurtová kultura), sušené odstředěné MLÉKO, regulátor kyselosti: kyselina citronová, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma}, sušené rozinky 46 % [rozinky, slunečnicový olej (A) / nebo bavlníkový olej (B). Použitý druh oleje viz označení A/B u data minimální trvanlivosti.], lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová).

Živiny

Rozinky: Vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B6, vitamín C, vitamín E, antokyany, vápník, měď, fosfor, selen, zinek, železo, hořčík, draslík, sacharidy, vláknina, kyselina lynolová.

Skladování

Rozinky v jogurtové polevě skladujte při teplotě do 20 °C a při relativní vlhkosti do 65 %. Chraňte před přímým slunečním zářením!

Alergeny

Rozinky v jogurtové polevě obsahují mléko- laktózu a můžou obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.