Rozinky v jogurtové polevě 1000 g

196 

Skladem

Doprava

Zásilkovna 68 Kč

Kurýrem na adresu 92 Kč

Osobně na prodejně zdarma

Dopravy a platby

Máme pro vás i další balení

Kód produktu: FK10S34C

Hmotnost: 1000 gramů

Kategorie: Čokoláda a dražé

Země původu: Velká Británie

Trvanlivost: 2 až 12 měsíců

Vychutnejte si lahodné rozinky obalené v jemné jogurtové polevě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Tradiční způsob výroby rozinek probíhá sušením hroznů na přímém slunci. Dnes se však využívá pro dehydrataci plodů vinné révy rovněž účinků horkého vzduchu a ve finále výroby jsou rozinky ošetřeny oxidem siřičitým, který brání oxidaci plodů a předčasné ztrátě barvy. Rozinky jsou velmi sladké díky velké koncentraci cukrů.

Rozinky jsou bohatým zdroje zdraví prospěšných látek, na minerály a stopové prvky dokonce ještě bohatším než čerstvé hrozny. Nutričně nejbohatší jsou tmavé rozinky z červených odrůd vinné révy. Rozinky obsahují vysoký podíl – až 60 % – přírodního cukru, konkrétně glukózy a fruktózy, díky čemuž vám takřka okamžitě dodají notnou dávku energie. Kromě toho v nich najdete vitamin A, C a E, poměrně hodně draslíku, ale také vápník, hořčík, zinek, fosfor, železo a bór.

 

Nutriční hodnoty

Ve 100 gramech: Energie:1834/438kJ/kcal, tuky 20g z toho nasycené mastné kyseliny 6,4g, sacharidy 61g z toho cukry 60g, bílkoviny 2,9g, sůl 0,4g.

Složení produktu

Poleva s jogurtovou příchutí 53 % {cukr, částečně ztužený rostlinný tuk [palmový, sójový (plně rafinovaný), řepkový], sušená SYROVÁTKA, sušený JOGURT 2 % (MLÉKO, jogurtová kultura), sušené odstředěné MLÉKO, regulátor kyselosti: kyselina citronová, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma}, sušené rozinky 46 % [rozinky, slunečnicový olej (A) / nebo bavlníkový olej (B). Použitý druh oleje viz označení A/B u data minimální trvanlivosti.], lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová).

Živiny

Rozinky: Vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B6, vitamín C, vitamín E, antokyany, vápník, měď, fosfor, selen, zinek, železo, hořčík, draslík, sacharidy, vláknina, kyselina lynolová.

Skladování

Rozinky v jogurtové polevě skladujte při teplotě do 20 °C a při relativní vlhkosti do 65 %. Chraňte před přímým slunečním zářením!

Alergeny

Rozinky v jogurtové polevě obsahují mléko- laktózu a můžou obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.