Para ořechy v mléčné čokládě 1000 g

261 

Skladem

Kdy dostanu zboží?

Zásilkovna do 3 dnů

Kurýrem na adresu do 3 dnů

Osobně na prodejně do 3 dnů

Kód produktu: FD10S01C

Hmotnost: 1000 gramů

Kategorie: Čokoláda a dražé

Země původu: Anglie

Trvanlivost: 2 až 12 měsíců

Vychutnejte si lahodné para ořechy obalené v jemné čokoládové polevě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Para ořechy jsou velmi kalorické, obsahují vysoké množství vitamínů, antioxidantů a minerálů. Jádra para ořechů jsou pro domorodce dodnes hlavním zdrojem energie.

Důležitým přínosem para ořechů pro zdraví je podpora kvality a pružnost pleti. Snižují příznaky stárnutí, harmonizují hormonální funkce, podporují snižování hmotnosti a posilují zdraví srdce. Para ořechy také posilují imunitní systém, stimulují růst a opravu buněk. Dále zlepšují trávicí proces, snižují riziko rakoviny a zvyšují plodnost mužů.

Brazilské ořechy jsou ceněné pro svou krémovou, lahodnou a nasládlou chuť. Rostou nejčastěji podél větších amazonských řek na stejnojmenném velkém stromu (výška až 50m) v Jižní Americe (Venezuela, Kolumbie, Peru a Brazílie). Plody jsou poměrně velké, chrání je tlustá dřevná skořápka, para ořechy chrání velká tobolka, která v sobě ukrývá 10 – 25 semen.

Alergen: Nevhodné pro alergii na ořechy, sezam, sóju a produkty z mouky.

 

Nutriční hodnoty

Kalorická hodnota para ořechů ve 100g: Energetická hodnota: 2461kJ/592kcal, tuky: 42,4g (z toho nasycené mastné kyseliny: 17,7g), sacharidy: 44,9g (z toho cukry: 42,1g), bílkoviny: 6,5g, vláknina: 2,6g, sůl: 0,3g.

Složení produktu

Para ořechy (33%), mléčná čokoláda (67%), – (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, kakao (2,5%), slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak). Obsahuje alergeny: A7,A8.

Živiny

Para ořechy: Vitamín B1, B2, B3, B5, B6, B7, vitamín C, vitamín A, vitamín E, vitamín H, vápník, železo, hořčík, selen, zinek, bílkoviny, omega-6 mastné kyseliny, glutation, vláknina, jód, měď, draslík, mangan, fosfor, kobalt, chrom.

Skladování

Skladujte při teplotě do 20 °C a při relativní vlhkosti do 65 %. Chraňte před přímým slunečním zářením!

Alergeny

Para v mléčné čokoládě obsahují arašídy, skořápkové plody a semena.