Mandle v tiramisové polevě 500 g

142 

Skladem

Kdy dostanu zboží?

Zásilkovna do 3 dnů

Kurýrem na adresu do 3 dnů

Osobně na prodejně do 3 dnů

Kód produktu: FD05S11C

Hmotnost: 500 gramů

Země původu: Anglie

Nutriční hodnoty

Ve 100 gramech: Energie:2373/569kJ/kcal, tuky 36g z toho nasycené mastné kyseliny 16g, sacharidy 51g z toho cukry 46g, vláknina 3,1g,bílkoviny 8,8g, sůl 0,2g.

Složení produktu

Bílá čokoláda 71 % (cukr, kakaové máslo, sušené odstředěné MLÉKO, SYROVÁTKA, MLÉČNÝ TUK, emulgátory: SÓJOVÝ LECITIN a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma), jádra MANDLÍ pražená 22 %, mléčná čokoláda 4 % [cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), sušená SYROVÁTKA, MLÉČNÝ TUK, LAKTÓZA, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma], mletá káva 1 %, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová).

Vychutnejte si lahodné mandle v tiramisové polevě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Mandle, stejně jako ovesné vločky, kukuřice, celer, sójové boby, ječmen, para ořechy a vlašské ořechy, jsou využívány k protirakovinné dietě. Jsou nabité živinami.

Pomáhají zlepšovat činnost srdce a při léčbě srdečních chorob jsou velmi účinné. Obsažený hořčík v mandlích zvyšuje imunitu organismu všeobecně a je vhodný zvláště proti stafylokokovým bakteriím. Výzkumem bylo zjištěno, že hořčík se kromě kostí nachází také v chrupavkách. Chybí-li tělu hořčík, může docházet k degenerativnímu onemocnění kloubů. Nedostatek hořčíku se projeví i na zubní sklovině.

Mandle se pro svou bohatou hodnotu staly jedinečnou potravinou se širokým uplatněním. Veškeré výzkumy zahrnující mandle poukazují na velmi příznivý vliv těchto plodů na náš organizmus.

V mandlí najdeme více než 50% tuků. Skladují se především z mononenasycených (34%) a polynenasycených (11%) mastných kyselin. Mezi potravinami rostlinného původu patří mandle j jedněm z nejbohatších na proteiny – najdeme v nich téměř 20% bílkovin! Obsahují jen asi 18% sacharidů.

Blahodárné účinky mandlí: protirakovinné, antioxidační, protizánětlivé, detoxikační, prospívají srdci, pleti, mozkové činnosti a imunitě, udržuje hladinu cukru v krvi.

Alergen: Nevhodné pro alergii na ořechy, sezam, sóju a produkty z mouky.

I přes několik kontrol nelze vyloučit výskyt cizích předmětů.
Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit.

Výrobce, RASCAL CONFECTIONERY, Velká Británie
Dovozce, Diana Company spol, s.r.o., Rumunská 8, Praha 2, Czech Republic

Živiny

Vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B5, vitamín B6, vitamín E, vitamín H, biotin, kyselina listová, vápník, měď, jod, železo, mangan, hořčík, fosfor, draslík, selen, zinek, vláknina, bílkovina, složité sacharidy, omega-3, 6, 9 nenasycené mastné kyseliny, lecitin.