Mandle v karamelové polevě

Od: 28 

Quick Overview

Vychutnejte si lahodné mandle obalené v jemné karamelové polevě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Zrušit výběr
Porovnat

Product Description

Vychutnejte si lahodné mandle obalené v jemné karamelové polevě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Mandle, stejně jako ovesné vločky, kukuřice, celer, sójové boby, ječmen, para ořechy a vlašské ořechy, jsou využívány k protirakovinné dietě. Jsou nabité živinami.

Pomáhají zlepšovat činnost srdce a při léčbě srdečních chorob jsou velmi účinné. Obsažený hořčík v mandlích zvyšuje imunitu organismu všeobecně a je vhodný zvláště proti stafylokokovým bakteriím. Výzkumem bylo zjištěno, že hořčík se kromě kostí nachází také v chrupavkách. Chybí-li tělu hořčík, může docházet k degenerativnímu onemocnění kloubů. Nedostatek hořčíku se projeví i na zubní sklovině.

Mandle se pro svou bohatou hodnotu staly jedinečnou potravinou se širokým uplatněním. Veškeré výzkumy zahrnující mandle poukazují na velmi příznivý vliv těchto plodů na náš organizmus.

V mandlí najdeme více než 50% tuků. Skladují se především z mononenasycených (34%) a polynenasycených (11%) mastných kyselin. Mezi potravinami rostlinného původu patří mandle j jedněm z nejbohatších na proteiny – najdeme v nich téměř 20% bílkovin! Obsahují jen asi 18% sacharidů.

Blahodárné účinky mandlí: protirakovinné, antioxidační, protizánětlivé, detoxikační, prospívají srdci, pleti, mozkové činnosti a imunitě, udržuje hladinu cukru v krvi.

Alergen: Nevhodné pro alergii na ořechy, sezam, sóju a produkty z mouky.

I přes několik kontrol nelze vyloučit výskyt cizích předmětů.
Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit.

Obsažené živiny

Vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B5, vitamín B6, vitamín E, vitamín H, biotin, kyselina listová, vápník, měď, jod, železo, mangan, hořčík, fosfor, draslík, selen, zinek, vláknina, bílkovina, složité sacharidy, omega-3, 6, 9 nenasycené mastné kyseliny, lecitin.

Nutriční hodnoty

Ve 200 gramech: Energie:2396/576kJ/kcal, tuky 37,8g z toho nasycené mastné kyseliny 13,9g, sacharidy 48g z toho cukry 44,7g, bílkoviny 8,7g, sůl 0,1g.

Doporučená denní dávka

Složení

Karamelová poleva 68 % (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, mouka ze svatojánského chleba 0,4 %, slunečnicový lecitin E322, arabská guma,šelak, příchuť,) mandle 32 % na 200g.

Mandle – produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování

Mandle v karamelové polevě skladujte při teplotě do 18 °C a při relativní vlhkosti do 60 %. Chraňte před přímým slunečním zářením!

Další informace

Hmotnost-
Balení

100g, 200g, 500g, 1000g

X