Lísková moučka 500 g

159 

Kdy dostanu zboží?

Zásilkovna do 3 dnů

Kurýrem na adresu do 3 dnů

Osobně na prodejně do 3 dnů

Kód produktu: DK05S29A

Hmotnost: 500 gramů

Země původu: USA

Nutriční hodnoty

Ve 100g: 2629 kJ/628 kcal. Bílkoviny: 14,95g. Sacharidy: 16,7g z toho cukry 4,34g. Tuky: 60,8g z toho nasycené mastné kyseliny 4,5g. Vláknina: 9,7g.

Složení produktu

Jádra lískových ořechů.

Lísková jádra natural původně rostly v Asii, odkud se rozšířily do Evropy. Nejlépe se jim daří v Turecku, kde se produkuje velmi kvalitní odrůdy a ročně se tak dodá na trhy celého světa téměř 500 000 tun oříšků.

Protože lísková moučka dodává tělu velké množství energie, je vhodné ji přidat do svačiny například turistům nebo cyklistům. Konzumace oříšků působí jako balzám při psychickém i fyzickém vyčerpání. Dále pomáhají v prevenci a léčbě osteoporózy, zlepšují paměť, posilují srdce a oběhový systém. Snižují riziko infarktu, žlučníkových kamenů i onemocnění cukrovkou. Ořechy snižují hladinu cholesterolu a jsou i vhodným zdrojem bílkovin.

Lískový oříšek obsahuje spoustu minerálů a vitamínů, mezi kterými nesmí chybět vitamín B1, B2, C a E. Dále obsahuje bor, chrom, draslík, fosfor, hořčík, kvalitní oleje, kyselinu listovou a pantotenovou, mangan, měď, vápník, vlákninu, selen, zinek, železo a další organismu prospěšné látky.

Enzymy jsou substance, které umožňují mít zdraví co nejpevnější. Jsou potřebné pro všechny chemické reakce, které se uskutečňují v lidském těle. Žádné minerály, vitamíny ani hormony nevykonají práci bez enzymů. Naše těla, všechny naše orgány, tkáně a buňky fungují díky enzymům.

Alergen: Moučka může obsahovat arašídy, skořápkové plody, oxid siřičitý a sezam.

I přes několik kontrol nelze vyloučit výskyt cizích předmětů.
Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit.

Dovozce / distributor v ČR: Ing. B. Kratochvíl – IBK TRADE Dolanská 7/337, 161 00, Praha 6, ČR

 

Živiny

Vitamín B1, vitamín B2, vitamín C, vitamín E, bor, chrom, draslík, fosfor, hořčík, kvalitní oleje, kyselinu listovou a pantotenovou, mangan, měď, vápník, vlákninu, selen, zinek, železo a další.