Lísková jádra v mléčné čokoládě 200 g

137 

Skladem

Kdy dostanu zboží?

Zásilkovna do 3 dnů

Kurýrem na adresu do 3 dnů

Osobně na prodejně do 3 dnů

Kód produktu: FD02S90B

Hmotnost: 200 gramů

Země původu: Anglie

Nutriční hodnoty

Ve 100 gramech: Energie 2423kJ/582kcal, tuky 40,3g (z toho nasycené mastné kyseliny 14,2g), sacharidy 46.8g (z toho cukry 43,6g), bílkoviny 6,2g, vláknina 3,8g, sůl 0,3g.

Složení produktu

Lísková jádra (31%), mléčná čokoláda (69%),- (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, kakao (2,5%), slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904).

Vychutnejte si lahodné lískové oříšky obalené v jemné čokoládové polevě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Lískové oříšky dodávají tělu velké množství energie. Konzumace oříšků působí jako balzám při psychickém i fyzickém vyčerpání, dále pomáhají v prevenci a léčbě osteoporózy, zlepšují paměť, posilují srdce a oběhový systém. Strouhané lískové oříšky velmi prospívají diabetikům. Působí preventivně jako ochrana před kardiovaskulárními chorobami, snižují “špatný“ cholesterol a přispívají ke zlepšování krvetvorby v kostní dřeni.

Lískové oříšky obsahují vlákninu, vitamin C, D, E, K, B1 a B6, ze stopových prvků je v nich nejvíce zastoupený draslík, fosfor, vápník, síra, hořčík, fosfor, železo, zinek mangan a bór. Z hlediska výživy je ale nejvýznamnější to, že obsahují velké množství nenasycených mastných kyselin a kvalitních bílkovin.

Blahodárné účinky lískových oříšků: protirakovinné, antioxidační, prospívají srdci.

Alergen: Produkt obsahuje skořápkové plody, mléko-laktózu a může obsahovat stopy arašídů.

I přes několik kontrol nelze vyloučit výskyt cizích předmětů.
Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit.

Výrobce, RASCAL CONFECTIONERY, Velká Británie
Dovozce, Diana Company spol, s.r.o., Rumunská 8, Praha 2, Czech Republic

 

Živiny

Vápník, hořčík, železo, vitamín E, vitamín D, vitamín K, vitamín B1 a B6, vitamín A, draslík, zinek, fosfor, síra, mangan, bór a nenasycené mastné kyseliny.