Lísková jádra sypaná skořicí v mléčné čokoládě 500 g

151 

Skladem

Kdy dostanu zboží?

Zásilkovna do 3 dnů

Kurýrem na adresu do 3 dnů

Osobně na prodejně do 3 dnů

Kód produktu: FK05S92B

Hmotnost: 500 gramů

Země původu: Anglie

Nutriční hodnoty

Ve 100 gramech: Energie 2423kJ/582kcal, tuky 40,3g (z toho nasycené mastné kyseliny 14,2g), sacharidy 46,8g (z toho cukry 43,6g), bílkoviny 6,3g, vláknina 3,8g, sůl 0,3g.

Složení produktu

Lísková jádra(20%), mléčná čokoláda (77%),- (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, kakao (2,5%), slunečnicový lecitin E322, skořicový pudr), skořice (3%).

Vychutnejte si lahodná lísková jádra sypaná skořicí v jemné mléčné čokoládě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Lískové oříšky dodávají tělu velké množství energie. Konzumace oříšků působí jako balzám při psychickém i fyzickém vyčerpání, dále pomáhají v prevenci a léčbě osteoporózy, zlepšují paměť, posilují srdce a oběhový systém. Strouhané lískové oříšky velmi prospívají diabetikům. Působí preventivně jako ochrana před kardiovaskulárními chorobami, snižují “špatný“ cholesterol a přispívají ke zlepšování krvetvorby v kostní dřeni.

Lískové oříšky obsahují vlákninu, vitamin C, D, E, K, B1 a B6, ze stopových prvků je v nich nejvíce zastoupený draslík, fosfor, vápník, síra, hořčík, fosfor, železo, zinek mangan a bór. Z hlediska výživy je ale nejvýznamnější to, že obsahují velké množství nenasycených mastných kyselin a kvalitních bílkovin.

Blahodárné účinky lískových oříšků: protirakovinné, antioxidační, prospívají srdci.

Alergen: Nevhodné pro alergii na ořechy, sezam, sóju a produkty z mouky.

I přes několik kontrol nelze vyloučit výskyt cizích předmětů.
Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit.

Distributor, K-servis Praha a.s., K vypichu 502, Rudná u Prahy

Živiny

Lísková jádra: Vápník, hořčík, železo, vitamín C, vitamín E, vitamín D, vitamín K, vitamín B1 a B6, vitamín A, draslík, zinek, fosfor, železo, síra, mangan, bór a nenasycené mastné kyseliny.