Kornout mandlí, lískových jader a kešu v polevě

85 

Skladem

Doprava

Zásilkovna 68 Kč

Kurýrem na adresu 92 Kč

Osobně na prodejně zdarma

Dopravy a platby

Kód produktu: KORN12D

Hmotnost: 240 gramů

Kategorie: Kornouty

Země původu: Anglie

Trvanlivost: 2 až 12 měsíců

Vychutnejte si lahodný kornout, plné mandlí pražených, kešu pražených i lískových jader pražených v polevě, které jsme vybrali z naší nabídky a přeneste se do světa pochoutek, která vás jen tak neomrzí.

Proč byste si tento mix oříšků v polevě měli koupit?

Mandle jsou ideální pro zdravou pleť, vlasy, nehty, kosti a zuby, hlavně díky obsaženým minerálům. V mandlích je až 300mg na 100g hořčíku, velké množství vápníku, draslík, zinek a železo. Jejich konzumace se doporučuje právě kvůli obsahu železa lidem trpícím chudokrevností. Mandle také dodávají do těla velké množství vlákniny, která působí preventivně třeba proti zácpám.

Mandle obsahují také řadu antioxidantů, chrání cévy a srdce a působí pozitivně proti stárnutí. Některé studie dokonce prokázaly, že jejich konzumací je možné zabránit rozvinutí cukrovky II. typu a srdečních onemocnění.

Živiny: Vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B5, vitamín B6, vitamín E, vitamín H, biotin, kyselina listová, vápník, měď, jod, železo, mangan, hořčík, fosfor, draslík, selen, zinek, vláknina, bílkovina, složité sacharidy, omega-3, 6, 9 nenasycené mastné kyseliny, lecitin.

Kešu pražené jsou zdrojem omega-3 nebo omega-6 polynenasycených mastných kyselin, které příznivě ovlivňují hladinu cholesterolu. Mají blahodárný vliv na naši pokožku, vlasy a kvalitu nehtů. Pomáhají i našemu trávicímu systému, protože vláknina v nich obsažená působí proti zácpě a semínka, které při pravidelné konzumaci dokáží v tomto směru skutečně pomoci. Ořechy a semena vás také nadopují dobrou náladou a uvolní napjaté nervy. Díky obsahu různých minerálů a vitamínů, zejména vitamínů skupiny B, jsou přirozenými antidepresivy.

Živiny: vitamín A, vitamín B1, vitamín B2, vitamín E, fosfor, draslík, železo, hořčík, kyselina pantoneová, nenasycené mastné kyseliny,…

Lísková jádra snižují riziko infarktu, žlučníkových kamenů i onemocnění cukrovkou. Ořechy také snižují hladinu cholesterolu a jsou tak vhodným zdrojem bílkovin. Konzumace oříšků působí jako balzám při psychickém i fyzickém vyčerpání, dále pomáhají v prevenci a léčbě osteoporózy, zlepšují paměť, posilují srdce a oběhový systém. Strouhané lískové oříšky velmi prospívají diabetikům.

Živiny: Vápník, hořčík, železo, vitamín E, vitamín D, vitamín K, vitamín B1 a B6, vitamín A, draslík, zinek, fosfor, síra, mangan, bór a nenasycené mastné kyseliny.

SLOŽENÍ:
80 gramů – lísková jádra pražená v mléčné čokoládě
80 gramů – mandle pražené v jogurtové polevě
80 gramů – kešu pražené v jogurtové polevě

 

 

Nutriční hodnoty

Kešu v jogurtové polevě: Kešu, jogurt (cukr, ztužený rostlinný tuk,sušené mléko, sušená syrovátka, sušený jogurt, kyselina citronová,emulgátor: sojový lecitin, aroma, sůl), leštící směs (tapiokový škrob, cukr, šelak, rostlinný tuk, kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová). Mandle v jogurtové polevě: Poleva s jogurtovou příchutí min. 74% (cukr, plně ztužený rostlinný tuk (palmový, sojový, řepkový, olej z máslovníku), sušené mléko, sušený jogurt 2% (mléko, jogurtová kultura), sušená syrovátka (mléko), regulátor kyselosti: kys. citronová, emulgátor: sojový lecitin, aroma), jádra sladkých mandlí pražená 18%, leštící směs (tapiokový škrob, cukr, leštící látka: šelak, kokos. olej, regulátor kyselosti: kys. citronová, konzervant: kys. sorbová) Lísková jádra v jogurtové polevě: Poleva s jogurtovou příchutí 79 % {cukr, částečně ztužený rostlinný tuk [palmový, sójový (plně rafinovaný), řepkový], sušená SYROVÁTKA, sušený JOGURT 2 % (MLÉKO, jogurtová kultura), sušené odstředěné MLÉKO, regulátor kyselosti: kyselina citronová, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma}, jádra LÍSKOVÝCH OŘECHŮ pražená 20 %, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová).

Skladování

Kornout skladujte při teplotě do 18 °C a při relativní vlhkosti do 60 %. Chraňte před přímým slunečním zářením!

Alergeny

Produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich, mléko (laktóza) a výrobky z něj a může obsahovat jádra podzemnice olejné.