Kornout kešu a mandlí v polevě

84 

Quick Overview

Vychutnejte si lahodný kornout, plné mandlí pražených a kešu pražených v polevě, které jsme vybrali z naší nabídky a přeneste se do světa pochoutek, která vás jen tak neomrzí.

120 gramů – kešu pražené v jogurtové polevě

120 gramů – mandle pražené v mléčné čokoládě

Skladem

Porovnat

Product Description

Vychutnejte si lahodný kornout, plné mandlí pražených a kešu pražených v polevě, které jsme vybrali z naší nabídky a přeneste se do světa pochoutek, která vás jen tak neomrzí.

Proč byste si tento mix oříšků v polevě měli koupit?

Kešu pražené jsou zdrojem omega-3 nebo omega-6 polynenasycených mastných kyselin, které příznivě ovlivňují hladinu cholesterolu. Mají blahodárný vliv na naši pokožku, vlasy a kvalitu nehtů. Pomáhají i našemu trávicímu systému, protože vláknina v nich obsažená působí proti zácpě a semínka, které při pravidelné konzumaci dokáží v tomto směru skutečně pomoci. Ořechy a semena vás také nadopují dobrou náladou a uvolní napjaté nervy. Díky obsahu různých minerálů a vitamínů, zejména vitamínů skupiny B, jsou přirozenými antidepresivy.

Živiny: vitamín A, vitamín B1, vitamín B2, vitamín E, fosfor, draslík, železo, hořčík, kyselina pantoneová, nenasycené mastné kyseliny,…

Mandle jsou ideální pro zdravou pleť, vlasy, nehty, kosti a zuby, hlavně díky obsaženým minerálům. V mandlích je až 300mg na 100g hořčíku, velké množství vápníku, draslík, zinek a železo. Jejich konzumace se doporučuje právě kvůli obsahu železa lidem trpícím chudokrevností. Mandle také dodávají do těla velké množství vlákniny, která působí preventivně třeba proti zácpám.

Mandle obsahují také řadu antioxidantů, chrání cévy a srdce a působí pozitivně proti stárnutí. Některé studie dokonce prokázaly, že jejich konzumací je možné zabránit rozvinutí cukrovky II. typu a srdečních onemocnění.

Živiny: Vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B5, vitamín B6, vitamín E, vitamín H, biotin, kyselina listová, vápník, měď, jod, železo, mangan, hořčík, fosfor, draslík, selen, zinek, vláknina, bílkovina, složité sacharidy, omega-3, 6, 9 nenasycené mastné kyseliny, lecitin.

SLOŽENÍ:

120 gramů – kešu pražené v jogurtové polevě

120 gramů – mandle pražené v mléčné čokoládě

I přes několik kontrol nelze vyloučit výskyt cizích předmětů ( zbytky pecek, aj. ).
Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit..

Obsažené živiny

Kešu pražené: Vápník, hořčík, železo, vitamín E, vitamíny skupiny B, vitamín A, draslík a fosfor, mastná kyselina stearová, palmitová a linolová a nenasycené mastné kyseliny.

Mandle pražené: Vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B5, vitamín B6, vitamín E, vitamín H, biotin, kyselina listová, vápník, měď, jod, železo, mangan, hořčík, fosfor, draslík, selen, zinek, vláknina, bílkovina, složité sacharidy, omega-3, 6, 9 nenasycené mastné kyseliny, lecitin.

Nutriční hodnoty

Kešu v polevě ve 100 gramech: Energie 2364kJ/567 kcal, tuky 36,5g z toho nasycené mastné kyseliny 15,6g, sacharidy 49,1g z toho cukry 42,7g, bílkoviny 9,9g, sůl 0,8g.

Mandle v polevě ve 100 gramech: Energie:2394/575kJ/kcal, tuky 39g z toho nasycené mastné kyseliny10g, sacharidy 48g z toho cukry 43g, vláknina 2,6g,bílkoviny 6,7g, sůl 0,5g.

Doporučená denní dávka

Složení

Kešu v jogurtové polevě: Kešu, jogurt (cukr, ztužený rostlinný tuk,sušené mléko, sušená syrovátka, sušený jogurt, kyselina citronová,emulgátor: sojový lecitin, aroma, sůl), leštící směs (tapiokový škrob, cukr, šelak, rostlinný tuk, kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová).

Kešu: Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Mandle v mléčné čokoládě: Mléčná čokoláda 79 % [cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), sušená SYROVÁTKA, MLÉČNÝ TUK, LAKTÓZA, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma], jádra MANDLÍ pražená 20 %, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová).

Mandle – produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování

Kornout skladujte při teplotě do 18 °C a při relativní vlhkosti do 60 %. Chraňte před přímým slunečním zářením!

Další informace

MIX

kešu v jogurtové polevě, mandle v mléčné čokoládě

X