Kornout kešu a lískových jader v čokoládové polevě se skořicí

78 

Quick Overview

Vychutnejte si lahodný kornout plný lískových jader pražených i kešu pražených v polevě se skořicí, které jsme vybrali z naší nabídky a přeneste se do světa pochoutek, která vás jen tak neomrzí.

120 gramů – kešu pražené v čokoládové polevě Bonnnerex se skořicí
120 gramů – lísková jádra v čokoládové polevě Bonnerex se skořicí

Skladem

Product Description

Vychutnejte si lahodný kornout plný lískových jader pražených i kešu pražených v polevě se skořicí, které jsme vybrali z naší nabídky a přeneste se do světa pochoutek, která vás jen tak neomrzí.

Proč byste si tento mix oříšků v polevě měli koupit?

Kešu pražené jsou zdrojem omega-3 nebo omega-6 polynenasycených mastných kyselin, které příznivě ovlivňují hladinu cholesterolu. Mají blahodárný vliv na naši pokožku, vlasy a kvalitu nehtů. Pomáhají i našemu trávicímu systému, protože vláknina v nich obsažená působí proti zácpě a semínka, které při pravidelné konzumaci dokáží v tomto směru skutečně pomoci. Ořechy a semena vás také nadopují dobrou náladou a uvolní napjaté nervy. Díky obsahu různých minerálů a vitamínů, zejména vitamínů skupiny B, jsou přirozenými antidepresivy.

Živiny: vitamín A, vitamín B1, vitamín B2, vitamín E, fosfor, draslík, železo, hořčík, kyselina pantoneová, nenasycené mastné kyseliny,…

Lísková jádra snižují riziko infarktu, žlučníkových kamenů i onemocnění cukrovkou. Ořechy také snižují hladinu cholesterolu a jsou tak vhodným zdrojem bílkovin. Konzumace oříšků působí jako balzám při psychickém i fyzickém vyčerpání, dále pomáhají v prevenci a léčbě osteoporózy, zlepšují paměť, posilují srdce a oběhový systém. Strouhané lískové oříšky velmi prospívají diabetikům.

Živiny: Vápník, hořčík, železo, vitamín E, vitamín D, vitamín K, vitamín B1 a B6, vitamín A, draslík, zinek, fosfor, síra, mangan, bór a nenasycené mastné kyseliny.

Alergeny: Produkt obsahuje skořápkové plody, mléko-laktózu a může obsahovat stopy arašídů.

SLOŽENÍ:
120 gramů – kešu pražené v čokoládové polevě Bonnnerex se skořicí
120 gramů – lísková jádra v čokoládové polevě Bonnerex se skořicí

I přes několik kontrol nelze vyloučit výskyt cizích předmětů.
Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit.

Výrobce, RASCAL CONFECTIONERY, Velká Británie
Dovozce, Diana Company spol, s.r.o., Rumunská 8, Praha 2, Czech Republic

Lískové: LOT 19088

Kešu: LOT 19254

Obsažené živiny

Lísková jádra pražená: Vápník, hořčík, železo, vitamín E, vitamín D, vitamín K, vitamín B1 a B6, vitamín A, draslík, zinek, fosfor, síra, mangan, bór a nenasycené mastné kyseliny.

Kešu pražené: vitamín A, vitamín B1, vitamín B2, vitamín E, fosfor, železo, hořčík, kyselina pantotenová, nenasycené mastné kyseliny (olejová, linolová)

Nutriční hodnoty

Kešu v čokoládové polevě Bonnerex se skořicí ve 100 gramech: Energie 2291kJ/549kcal, tuky 35,0g (z toho nasycené mastné kyseliny 15,2g), sacharidy 49,1g (z toho cukry 43,9g), vláknina 1,4g, bílkoviny 7,5g, sůl 0,2g.

Lísková jádra v čokoládové polevě Bonnerex se skořicí ve 100 gramech: Energie 2423kJ/582kcal, tuky 40,3g (z toho nasycené mastné kyseliny 14,2g), sacharidy 46,8g (z toho cukry 43,6g), bílkoviny 6,3g, vláknina 3,8g, sůl 0,3g.

Alergeny

Produkt obsahuje skořápkové plody, mléko-laktózu a může obsahovat stopy arašídů.

Složení

Lísková jádra v čokoládově polevě Bonnerex se skořicí: Lísková jádra(31%), čokoládová poleva Bonnerex (69%),- (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, kakao (2,5%), slunečnicový lecitin E322, skořicový pudr).

Kešu v čokoládově polevě Bonnerex se skořicí: Ve 100 gramech: Kešu ořechy (31%), čokoládová poleva Bonnerex (69%),- (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, kakao (2,6%), slunečnicový lecitin E322, skořicový pudr (0,1%)).

Skladování

Kornout skladujte při teplotě do 20 °C a při relativní vlhkosti do 65 %. Chraňte před přímým slunečním zářením!

Další informace

Mix

skořice, Mléčná čokoláda

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “Kornout kešu a lískových jader v čokoládové polevě se skořicí”

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *