Kornout arašídů, mandlí a lískových jader v polevě

78 

Quick Overview

Vychutnejte si lahodný kornout, plné mandlí pražených, arašídů pražených i lískových jader pražených v polevě, které jsme vybrali z naší nabídky a přeneste se do světa pochoutek, která vás jen tak neomrzí.

80 gramů – lísková jádra pražená v jogurtové polevě

80 gramů – mandle pražené v mléčné čokoládě

80 gramů – arašídy pražené v mléčné čokoládě

Skladem

Product Description

Vychutnejte si lahodný kornout, plné mandlí pražených, arašídů pražených i lískových jader pražených v polevě, které jsme vybrali z naší nabídky a přeneste se do světa pochoutek, která vás jen tak neomrzí.

Proč byste si tento mix oříšků v polevě měli koupit?

Mandle jsou ideální pro zdravou pleť, vlasy, nehty, kosti a zuby, hlavně díky obsaženým minerálům. V mandlích je až 300mg na 100g hořčíku, velké množství vápníku, draslík, zinek a železo. Jejich konzumace se doporučuje právě kvůli obsahu železa lidem trpícím chudokrevností. Mandle také dodávají do těla velké množství vlákniny, která působí preventivně třeba proti zácpám.

Mandle obsahují také řadu antioxidantů, chrání cévy a srdce a působí pozitivně proti stárnutí. Některé studie dokonce prokázaly, že jejich konzumací je možné zabránit rozvinutí cukrovky II. typu a srdečních onemocnění.

Živiny: Vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B5, vitamín B6, vitamín E, vitamín H, biotin, kyselina listová, vápník, měď, jod, železo, mangan, hořčík, fosfor, draslík, selen, zinek, vláknina, bílkovina, složité sacharidy, omega-3, 6, 9 nenasycené mastné kyseliny, lecitin.

Arašídy pražené obsahují resveratrolu, kdy na 100 g buráků připadne rovných 70 mikrogramů. Jedná se o přírodní antioxidant, jenž vykazuje silné antibakteriální a regenerační účinky. V současné době je stále opředen tajemstvím, neboť se většina vědců pouze domnívá, což mu na vážnosti nepřidává. Pokud však vzpomeneme jeho bohatý zdroj, vinnou révu, která se doporučuje při nejrůznějších srdečních poruchách, zde v léčbě kardiovaskulárních chorob shledáváme pozitiva, tím pádem, něco na tom resveratrolu skutečně bude.

Burské oříšky jsou dále bohaté na cennou sloučeninu koenzym Q10. Ta se vyznačuje silnými regeneračními účinky.

Živiny: Vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B6, vitamín C, vitamín E, antokyany, vápník, měď, fosfor, selen, zinek, železo, hořčík, draslík, sacharidy, vláknina, kyselina lynolová.

Lísková jádra snižují riziko infarktu, žlučníkových kamenů i onemocnění cukrovkou. Ořechy také snižují hladinu cholesterolu a jsou tak vhodným zdrojem bílkovin. Konzumace oříšků působí jako balzám při psychickém i fyzickém vyčerpání, dále pomáhají v prevenci a léčbě osteoporózy, zlepšují paměť, posilují srdce a oběhový systém. Strouhané lískové oříšky velmi prospívají diabetikům.

Živiny: Vápník, hořčík, železo, vitamín E, vitamín D, vitamín K, vitamín B1 a B6, vitamín A, draslík, zinek, fosfor, síra, mangan, bór a nenasycené mastné kyseliny.

SLOŽENÍ:
80 gramů – lísková jádra pražená v jogurtové polevě
80 gramů – mandle pražené v mléčné čokoládě
80 gramů – arašídy pražené v mléčné čokoládě

I přes několik kontrol nelze vyloučit výskyt cizích předmětů.
Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit.

Výrobce, RASCAL CONFECTIONERY, Velká británie
Dovozce, Diana Company spol, s.r.o., Rumunská 8, Praha 2, Czech Republic

Obsažené živiny

Arašídy pražené: Vitamín B3, B6, B1, B2, B5, B7, vitamín B, vitamín C, vitamín E, vitamín A, kyselina listová, vápník, jód, kobalt, mangan, draslík, selen, železo, fosfor, sodík, měď, fluor, hořčík, zinek.

Mandle pražené: Vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B5, vitamín B6, vitamín E, vitamín H, biotin, kyselina listová, vápník, měď, jod, železo, mangan, hořčík, fosfor, draslík, selen, zinek, vláknina, bílkovina, složité sacharidy, omega-3, 6, 9 nenasycené mastné kyseliny, lecitin.

Lísková jádra pražená: Vápník, hořčík, železo, vitamín E, vitamín D, vitamín K, vitamín B1 a B6, vitamín A, draslík, zinek, fosfor, síra, mangan, bór a nenasycené mastné kyseliny.

Nutriční hodnoty

Arašídy pražených v polevě ve 100 gramech: 2337 kJ (557 kcal), Bílkoviny: 16,9 g. Sacharidy: 34,3 g z toho cukry 23,2 g. Tuky: 42,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 11,6g. Vláknina: 5,9 g.

Mandle v polevě ve 100 gramech: Ve 100 gramech: Energie 2354kJ/565kcal, tuky 36g (z toho nasycené mastné kyseliny 16g), sacharidy 50g (z toho cukry 45g), bílkoviny 8,3g, vláknina 3,9g, sůl 0,01g.

Lísková jádra v polevě ve 100 gramech: Energie 2629kJ, tuky 61g z toho nasycené mastné kyseliny 4g, sacharidy 17g z toho cukry 4g, bílkoviny 15g, vláknina 10g.

Doporučená denní dávka

Složení

Arašídy v mléčné čokoládě: ARAŠÍDY loupané, pražené 36 %, mléčná čokoláda 31 % [cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), sušená SYROVÁTKA, MLÉČNÝ TUK, LAKTÓZA, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma], cukr, maltodextrin, kakaový prášek, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová).

Mandle v mléčné čokoládě: Mléčná čokoláda 79 % [cukr, kakaové máslo, sušené pnotučné MLÉKO, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), sušená SYROVÁTKA, MLÉČNÝ TUK, LÁKTÓZA, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma], jádra MANDLÍ pražená 20 %, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová). V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.

Lísková jádra v jogurtové polevě: Poleva s jogurtovou příchutí 79 % {cukr, částečně ztužený rostlinný tuk [palmový, sójový (plně rafinovaný), řepkový], sušená SYROVÁTKA, sušený JOGURT 2 % (MLÉKO, jogurtová kultura), sušené odstředěné MLÉKO, regulátor kyselosti: kyselina citronová, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma}, jádra LÍSKOVÝCH OŘECHŮ pražená 20 %, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová).

Skladování

Kornout skladujte při teplotě do 18 °C a při relativní vlhkosti do 60 %. Chraňte před přímým slunečním zářením!

Další informace

MIX

arašídy v mléčné čokoládě, mandle v mléčné čokoládě, lísková jádra v jogurtové polevě

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “Kornout arašídů, mandlí a lískových jader v polevě”

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související produkty