Kešu v tiramisu polevě 500 g

156 

Skladem

Kdy dostanu zboží?

Zásilkovna do 3 dnů

Kurýrem na adresu do 3 dnů

Osobně na prodejně do 3 dnů

Kód produktu: FD05S08C

Hmotnost: 500 gramů

Země původu: Anglie

Nutriční hodnoty

Nutriční hodnoty ve 100g: Energetická hodnota: 2331kJ/559kcal, tuky: 35,9g z toho nasycené mastné kyseliny: 15,8g, sacharidy: 51,7g z toho cukry: 45,5g, bílkoviny: 7,0g, vláknina: 0,6g, sůl: 0,2g.

Složení produktu

Kešu ořechy (31%), tiramisová poleva (69%),- (cukr, rostlinný olej palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak, tiramisová příchuť, kakaová hmota, kakaové máslo).

Vychutnejte si lahodné kešu oříšky obalené v jemné tiramisu polevě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Kešu ořechy mají vysoký obsah nenasycených mastných kyselin, které snižují hladinu cholesterolu v krvi, vitaminů A, B1 a E a minerálních látek jako je železo, zinek a hořčík. Jsou bohaté na betakaroten a stopové prvky, které podporují růst buněk. Obsahují asi 50 % tuků, 20 % bílkovin a 25 % cukrů. Mají léčebný účinek na oči, sliznici i kůži.

Hořčík se v těle zapojuje do množství metabolických funkcí, zvláště do přenosu nervových impulsů. Vzhledem k tomu, že jsou kešu současně velmi bohaté na vitamíny B1 a B2 (v jejich obsahu předstihují mandle i vlašské ořechy), jejich konzumace se doporučuje zvláště v případech nervozity, podrážděnosti, depresí, slabosti, abnormální únavy, při podráždění střev, bolestivé menstruaci či při angině pectoris. Kešu vynikají i svým vysokým obsahem mononenasycených mastných kyselin.

Alergen: Produkt obsahuje arašídy, skořápkové plody a semena.

I přes několik kontrol nelze vyloučit výskyt cizích předmětů ( zbytky pecek, aj. ).
Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit..

Výrobce, RASCAL CONFECTIONERY, Velká británie
Dovozce, Diana Company spol, s.r.o., Rumunská 8, Praha 2, Czech Republic

Živiny

Kešu: Vápník, hořčík, železo, vitamín E, vitamíny skupiny B, vitamín A, draslík a fosfor, mastná kyselina stearová, palmitová a linolová a nenasycené mastné kyseliny.