Kešu jádra v mléčné čokoládě

Od: 31 

Quick Overview

Vychutnejte si lahodné kešu oříšky obalené v jemné mléčné čokoládě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Zrušit výběr
Porovnat

Product Description

Vychutnejte si lahodné kešu oříšky obalené v jemné mléčné čokoládě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Kešu ořechy mají vysoký obsah nenasycených mastných kyselin, které snižují hladinu cholesterolu v krvi, vitaminů A, B1 a E a minerálních látek jako je železo, zinek a hořčík. Jsou bohaté na betakaroten a stopové prvky, které podporují růst buněk. Obsahují asi 50 % tuků, 20 % bílkovin a 25 % cukrů. Mají léčebný účinek na oči, sliznici i kůži.

Hořčík se v těle zapojuje do množství metabolických funkcí, zvláště do přenosu nervových impulsů. Vzhledem k tomu, že jsou kešu současně velmi bohaté na vitamíny B1 a B2 (v jejich obsahu předstihují mandle i vlašské ořechy), jejich konzumace se doporučuje zvláště v případech nervozity, podrážděnosti, depresí, slabosti, abnormální únavy, při podráždění střev, bolestivé menstruaci či při angině pectoris. Kešu vynikají i svým vysokým obsahem mononenasycených mastných kyselin.

Alergen: Výrobek může obsahovat stopy sóji, pšenice, žita, ječmene, ovsa, špaldy, oxidu siřičitého, arašídů a jiných suchých skořápkových plodů.

I přes několik kontrol nelze vyloučit výskyt cizích předmětů ( zbytky pecek, aj. ).
Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit..

Obsažené živiny

Vápník, hořčík, železo, vitamín E, vitamíny skupiny B, vitamín A, draslík a fosfor, mastná kyselina stearová, palmitová a linolová a nenasycené mastné kyseliny.

Nutriční hodnoty

Ve 100 gramech: Energie 2364kJ/567 kcal, tuky 36,5g, sacharidy 49,1g z toho cukry 42g, bílkoviny 8g.

Doporučená denní dávka

Složení

Mléčná čokoláda 71 % [cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), sušená SYROVÁTKA, MLÉČNÝ TUK, LAKTÓZA, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma], jádra KEŠU OŘECHŮ 28 %, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová).

Kešu – produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.

Skladování

Kešu jádra v mléčné čokoládě skladujte při teplotě do 18 °C a při relativní vlhkosti do 60 %. Chraňte před přímým slunečním zářením!

Další informace

Hmotnost-
Balení

100g, 200g, 500g, 1000g

X