Jahody v hořké čokoládě

Od: 59 

Quick Overview

Vychutnejte si lahodné jahody obalené v jemné hořké čokoládě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Zrušit výběr
Porovnat

Product Description

Vychutnejte si lahodné jahody obalené v jemné hořké čokoládě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Sušené jahody mají největší antioxidační účinek z veškerého ovoce. Jsou taktéž bohaté na rozpustnou vlákninu. Tyto příznivé vlastnosti pro Vaše tělo jsou doplněny o atraktivní chuť, která Vás rychle zaujme. Jsou vhodné na mlsání i v zimě, když zrovna ty čerstvé na zahrádce nerostou. Využijte proto možnosti výběru a vyzkoušejte variantu sušených jahod v hořké čokoládě.

Sušené ovoce je ovoce, které bylo vysušeno přírodní cestou, nebo za použití stroje (sušičky). Vysušené plody ovoce pak mají výrazně vyšší trvanlivost, což využijeme především v zimních měsících. Stejně jako čerstvé ovoce je i to sušené bohaté na vitamíny a minerály. Sušením pouze přijdeme částečně o vitamín C obsaženým v ovoci.

Jahoda obsahuje také lehce stravitelnou vlákninu, což umožňuje snadné další tepelné úpravy a výrobu marmelád, či džemů. Z minerálních látek je v jahodě zastoupen převážně draslík, zinek, hořčík, síra, vápník a pak některé netypické prvky jako je bor, fluor, kobalt či molybden. Jsou také výrazným zdrojem tekutin, jelikož plody jsou tvořeny z 87 % z vody.

Blahodárné účinky jahod: Antidepresivní, antikarcinogenní, podporují metabolismus a vylučování, působí proti vzniku močových a žlučových kamenů, snižují nachlazení a pomáhají při léčbě chorob srdce.

Alergeny: Produkt obsahuje obiloviny-lepek, oxid siřičitý a siřičitany, mléko-laktozu a může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.

I přes několik kontrol nelze vyloučit výskyt cizích předmětů.
Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit.

Výrobce, RASCAL CONFECTIONERY, Velká británie
Dovozce, Diana Company spol, s.r.o., Rumunská 8, Praha 2, Czech Republic

LOT 19291

Obsažené živiny

Vitaminy A, B, C a E, kyselinu jablečnou, ctirónovou, choninovou, šťavelovou, salicylovou a ellagovou, z minerálních látek draslík, zinek, hořčík, síra, vápník, bor, fluor, kobalt či molybden.

Nutriční hodnoty

Ve 100 gramech: Energetická hodnota 1461kJ/350kcal, tuky 19,7g z toho nasycené mastné kyseliny 12,0g, sacharidy 39,0g z toho cukry 37,7g, vláknina 2,4g, bílkoviny 2,9g, sůl 0,2g.

Doporučená denní dávka

Složení

Poleva z hořké čokolády 65% (cukr, kakaová hmota, pšeničná mouka, rýžová mouka, rostlinný tuk palmový, kakaové máslo, syrovátka z mléka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904, obsah kakaa v sušině minimálně 35%). Jahody 35%, oxid siřičitý a siřičitany 0,01%.

Skladování

Jahody v hořké čokoládě skladujte při teplotě do 20°C a při relativní vlhkosti do 65%. Chraňte před přímým slunečním zářením!

Další informace

Hmotnost-
Balení

100g, 200g, 500g, 1000g

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “Jahody v hořké čokoládě”

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

X