Jahody v hořké čokoládě

Od: 34 

Quick Overview

Vychutnejte si lahodné jahody obalené v jemné hořké čokoládě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Zrušit výběr
Porovnat

Product Description

Vychutnejte si lahodné jahody obalené v jemné hořké čokoládě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Sušené jahody mají největší antioxidační účinek z veškerého ovoce. Jsou taktéž bohaté na rozpustnou vlákninu. Tyto příznivé vlastnosti pro Vaše tělo jsou doplněny o atraktivní chuť, která Vás rychle zaujme. Jsou vhodné na mlsání i v zimě, když zrovna ty čerstvé na zahrádce nerostou. Využijte proto možnosti výběru a vyzkoušejte variantu sušených jahod v hořké čokoládě.

Sušené ovoce je ovoce, které bylo vysušeno přírodní cestou, nebo za použití stroje (sušičky). Vysušené plody ovoce pak mají výrazně vyšší trvanlivost, což využijeme především v zimních měsících. Stejně jako čerstvé ovoce je i to sušené bohaté na vitamíny a minerály. Sušením pouze přijdeme částečně o vitamín C obsaženým v ovoci.

Jahoda obsahuje také lehce stravitelnou vlákninu, což umožňuje snadné další tepelné úpravy a výrobu marmelád, či džemů. Z minerálních látek je v jahodě zastoupen převážně draslík, zinek, hořčík, síra, vápník a pak některé netypické prvky jako je bor, fluor, kobalt či molybden. Jsou také výrazným zdrojem tekutin, jelikož plody jsou tvořeny z 87 % z vody.

Blahodárné účinky jahod: Antidepresivní, antikarcinogenní, podporují metabolismus a vylučování, působí proti vzniku močových a žlučových kamenů, snižují nachlazení a pomáhají při léčbě chorob srdce.

Alergeny: Výrobek obsahuje mléko a soju, může obsahovat stopy skořápkových plodů.

I přes několik kontrol nelze vyloučit výskyt cizích předmětů.
Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit.

Obsažené živiny

Vitaminy A, B, C a E, kyselinu jablečnou, ctirónovou, choninovou, šťavelovou, salicylovou a ellagovou, z minerálních látek draslík, zinek, hořčík, síra, vápník, bor, fluor, kobalt či molybden.

Nutriční hodnoty

Ve 100 gramech: Energetická hodnota 1803 kJ/428 kcal, tuky 17 g z toho nasycené mastné kyseliny 10 g, sacharidy 68 g z toho cukry 52 g, bílkoviny 2,9 g, sůl 0,30 g.

Doporučená denní dávka

Složení

Jahody 35%, poleva z hořké čokolády 65% (cukr, kakaová hmota, rostlinný tuk palmový, kakaové máslo, syrovátka (mléko), pšeničná mouka (lepek), slunečnicový lecitin, arabská guma, šelak. Obsah kakaové sušiny min. 35%

Jahody: Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.

Skladování

Jahody v hořké čokoládě skladujte při teplotě do 18 °C a při relativní vlhkosti do 60 %. Chraňte před přímým slunečním zářením!

Další informace

Hmotnost-
Balení

100g, 200g, 500g, 1000g

X