Jahody v čokoládové polevě Bonnerex 500 g

186 

Skladem

Doprava

Zásilkovna 68 Kč

Kurýrem na adresu 92 Kč

Osobně na prodejně zdarma

Dopravy a platby

Máme pro vás i další balení

Kód produktu: FD05S50C

Hmotnost: 500 gramů

Kategorie: Čokoláda a dražé

Trvanlivost: 2 až 12 měsíců

Vychutnejte si lahodné jahody obalené v jemné mléčné čokoládě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Sušené jahody mají největší antioxidační účinek z veškerého ovoce. Jsou taktéž bohaté na rozpustnou vlákninu. Tyto podpůrné vlastnosti pro Vaše tělo jsou doplněny o atraktivní chuť, která Vás rychle zaujme. Jsou vhodné na mlsání i v zimě, když zrovna ty čerstvé na zahrádce nerostou. Využijte proto možnosti výběru a vyzkoušejte variantu sušených jahod v mléčné čokoládě.

Sušené ovoce je ovoce, které bylo vysušeno přírodní cestou, nebo za použití stroje (sušičky). Vysušené plody ovoce pak mají výrazně vyšší trvanlivost, což využijeme především v zimních měsících. Stejně jako čerstvé ovoce je i to sušené bohaté na vitamíny a minerály. Sušením pouze přijdeme částečně o vitamín C obsaženým v ovoci.

Jahoda obsahuje také lehce stravitelnou vlákninu, což umožňuje snadné další tepelné úpravy a výrobu marmelád, či džemů. Z minerálních látek je v jahodě zastoupen převážně draslík, zinek, hořčík, síra, vápník a pak některé netypické prvky jako je bor, fluor, kobalt či molybden. Jsou také výrazným zdrojem tekutin, jelikož plody jsou tvořeny z 87 % z vody.

Alergeny: Produkt obsahuje obiloviny-lepek, oxid siřičitý a siřičitany, mléko-laktozu a může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.

 

Nutriční hodnoty

Ve 100 gramech: Energetická hodnota 1803 kJ/428 kcal, tuky 17 g z toho nasycené mastné kyseliny 10 g, sacharidy 68 g z toho cukry 52 g, bílkoviny 2,9 g, sůl 0,30 g.

Složení produktu

Jahody (35%), čokoládová poleva Bonnerex (65%),- (cukr, rostlinný olej palmový, syrovátka z mléka, pšeničná mouka, rýžová mouka, kakao (2,5%), slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak).

Živiny

Vitaminy A, B, C a E, kyselinu jablečnou, ctirónovou, choninovou, šťavelovou, salicylovou a ellagovou, z minerálních látek draslík, zinek, hořčík, síra, vápník, bor, fluor, kobalt či molybden.

Skladování

Jahody v čokoládové polevě skladujte při teplotě do 20°C a při relativní vlhkosti do 65%. Chraňte před přímým slunečním zářením!