Jádra mandlí v polevě s jogurtovou příchutí 200 g

60 

Skladem

Kdy dostanu zboží?

Zásilkovna do 3 dnů

Kurýrem na adresu do 3 dnů

Osobně na prodejně do 3 dnů

Kód produktu: FK02S60B

Hmotnost: 200 gramů

Kategorie: Čokoláda a dražé

Země původu: Česká republika

Trvanlivost: 2 až 12 měsíců

Vychutnejte si lahodné mandle obalené v jemné jogurtové polevě a přeneste se do světa pochoutek, které vás jen tak neomrzí.

Mandle, stejně jako ovesné vločky, kukuřice, celer, sójové boby, ječmen, para ořechy a vlašské ořechy, jsou využívány k protirakovinné dietě. Jsou nabité živinami.

Pomáhají zlepšovat činnost srdce a při léčbě srdečních chorob jsou velmi účinné. Obsažený hořčík v mandlích zvyšuje imunitu organismu všeobecně a je vhodný zvláště proti stafylokokovým bakteriím. Výzkumem bylo zjištěno, že hořčík se kromě kostí nachází také v chrupavkách. Chybí-li tělu hořčík, může docházet k degenerativnímu onemocnění kloubů. Nedostatek hořčíku se projeví i na zubní sklovině.

Mandle se pro svou bohatou hodnotu staly jedinečnou potravinou se širokým uplatněním. Veškeré výzkumy zahrnující mandle poukazují na velmi příznivý vliv těchto plodů na náš organizmus.

V mandlí najdeme více než 50% tuků. Skladují se především z mononenasycených (34%) a polynenasycených (11%) mastných kyselin. Mezi potravinami rostlinného původu patří mandle j jedněm z nejbohatších na proteiny – najdeme v nich téměř 20% bílkovin! Obsahují jen asi 18% sacharidů.

Blahodárné účinky mandlí: protirakovinné, antioxidační, protizánětlivé, detoxikační, prospívají srdci, pleti, mozkové činnosti a imunitě, udržuje hladinu cukru v krvi.

Alergen: Nevhodné pro alergii na ořechy, sezam, sóju a produkty z mouky.

 

Nutriční hodnoty

Ve 100 gramech: Energie:2394kJ/575kcal, tuky 39g (z toho nasycené mastné kyseliny 10g), sacharidy 48g (z toho cukry 43g), vláknina 2,6g, bílkoviny 6,7g, sůl 0,5g.

Složení produktu

Poleva s jogurtovou příchutí 79% (cukr, částečně ztužený rostliný tuk (palmový, sojový (plně rafinovaný), řepkový), sušená SYROVÁTKA, sušený JOGURT 2% (MLÉKO, jogurtová kultura), sušené odtředěné MLÉKO, regulátor kyselosti: kyselina citronová, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát: přírodní vanilkové aroma), jádra MANDLÍ pražená 20% leštící směs (tapiakový škrob, cukr, leštící látka: šelak - kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová).

Živiny

Vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B5, vitamín B6, vitamín E, vitamín H, biotin, kyselina listová, vápník, měď, jod, železo, mangan, hořčík, fosfor, draslík, selen, zinek, vláknina, bílkovina, složité sacharidy, omega-3, 6, 9 nenasycené mastné kyseliny, lecitin.

Skladování

Mandle v jogurtové polevě skladujte při teplotě do 20°C a při relativní vlhkosti do 65%. Chraňte před přímým slunečním zářením!

Alergeny

obsahuje jádra podzemnice olejné, mléko (laktóza) a může obsahovat skořápkové plody a výrobky z nich.