Jádra mandlí pražená solená

65 328 

Quick Overview

Mandle je název pro jádro pecky plodu mandloně obecné rostoucí převážně v subtropech, a to v Kalifornii (70% světové výroby), Itálii, Portugalsku, na jihu Francie, Španělsku a na Balkáně.

Katalogové číslo: - Kategorie: , Štítky: , , , , , , ,
Nutriční
hodnoty
Ve 100 gramech: 2 541 kJ, Bílkoviny: 21g. Sacharidy: 18g z toho cukry 5g. Tuky: 55g z toho nasycené mastné kyseliny 4g. Jedlá sůl: 2g.
Živiny
Jádra mandlí pražená solená jsou velice bohatá na živiny: vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B5, vitamín B6, vitamín E, vitamín H, biotin, kyselina listová, vápník, měď, jod, železo, mangan, hořčík, fosfor, draslík, selen, zinek, sodík, bílkovina, složité sacharidy, omega-3, 6, 9 nenasycené mastné kyseliny, lecitin.
Složení
Mandle, jedlá sůl, slunečnicový olej. Můžou obsahovat skořápkové plody, oxid siřičitý a sezam.
Skladování
Mandle skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti 70% v místnosti, kde nebudou vystaveny slunečním paprskům.
Země původu
USA