Arašídová moučka 1000 g

73 

Kdy dostanu zboží?

Zásilkovna do 3 dnů

Kurýrem na adresu do 3 dnů

Osobně na prodejně do 3 dnů

Kód produktu: DK10S10A

Hmotnost: 1000 gramů

Kategorie: Ořechy

Země původu: Argentina, USA

Nutriční hodnoty

2608 kJ, tuky 52g, sacharidy: 24g z toho cukry 6g, vláknina: 8g, bílkoviny: 25g, sůl: 1g.

Složení produktu

49 % tuku, 26 % bílkovin, 18 % sacharidů, 7,5 % vlákniny.

Arašídy, z jejichž výlisků je vyrobena arašídová moučka, jsou zdrojem účinných antioxidačních i antibakteriálních látek. Obsahují například značné množství resveratrolu, který patří mezi silné antioxidanty. Chrání buňky, tkáně a orgány, zabraňuje jejich stárnutí a zpomaluje proces degenerace mozku při některých neurologických onemocněních jako je Alzheimerova choroba.

Kromě toho, že arašídy příznivě působí na nervovou soustavu, napomáhají předcházet cukrovce a kardiovaskulárním onemocněním. Mají pozitivní účinky při kožních chorobách a také chrání před zubním kazem. Arašídy obsahují asi 25 až 30 procent bílkovin, na stejnou hmotnost obsahují více bílkovin než hovězí steak. Tuky, bílkoviny a vláknina v arašídech vám pomohou udržet pocit sytosti na delší dobu. Arašídy jsou bohaté na vitaminy skupiny B (B1, B2, B3 a B5) a jsou zdrojem mnoha minerálních látek – hořčíku, vápníku, zinku a fosforu.

Arašídová moučka se může používat různě. Například na zahuštění pokrmů – do omáček nebo polévek, do salátů nebo při oblíbeném pečení různých dezertů a palačinek. Arašídovou mouku můžete použít také místo strouhanky na karbanátky nebo řízky. Po představu: Pokud v receptu máte napsáno 1x šálek hladké mouky, použijte 1/2 šálku arašídové mouky.

I přes několik kontrol nelze vyloučit výskyt cizích předmětů.
Všechny fotografie jsou ilustrační, aktuální nabídka se může v barvě a tvaru lišit.

 

Živiny

Vitamíny skupiny B, železo, draslík, fosfor, měď a bílkoviny.